Kom og prøv!!

Prøv verdens tøffeste sport

Etter sommerferien ønsker vi velkommen til ei uke med cheerleadig helt gratis.
Vi vil ha DEG med på laget! 

Søndag 18. september inviterer vi til heldags treningsleir på Gystadmarka skole (Jessheim). Der er alle nye og eksisterende utøvere, gutter og jenter mellom 6 og 12 år hjertlig velkommen. 
Dagen arrangeres i samarbeid mellom Norges Amerikanske Idretters forbund og UGT Cherleading.
Dette er en gylden mulighet til å få en skikkelig introduksjon til sporten, samt en flott arena for å bli kjent med både lagkamerater, trenere og støtteapparat. 

Uka etter er alle våre cheerleading-treninger åpne for alle som ønsker å delta (fremdeles gratis). Vi håper flest mulig ønsker å prøve vår fantastiske idrett, så ikke nøl med å melde deg på. 
Disse treningene er mandag fra kl 17 på Allergot ungdomskole (Jessheim) og Onsdag kl 17 på Gystadmarka barneskole (Jessheim)

Påmelding her: https://club.spond.com/landing/courses/ugt/B2821BF880B44F91963C2F35AA971722 

PS:  Om man ønsker å komme igang tidligere enn dette, vil vi ha treninger som vanlig fra tidlig i august.
For andre spørsmål om sporten og deltagelse utenom treningsleir. Send mail til cheer@ullensakergymogturn.no

LItt mer info om treningsleiren

Treningsleiren er et bredde- og barneidrettstiltak som forbundet (NAIF) tilbyr mini- og peeweeutøvere i hele Norge og kalles Trollcheer
Konseptet kombinerer kurs for trenere med camp for utøvere i aldersgruppen 6-12 år.

I camp-delen av Trollcheer-helgen vil utøverne være innom både stunts, turn og rop fra cheerleading, samt koreografi fra performance cheer pom.
Utøverne får lære en rutine de kan vise frem på slutten av campen. I tillegg vi det være ulike teambuilding-øvelser og idrettsrelaterte leker tilpasset aldersgruppen.
Målet er at de yngste skal få oppleve aktivitet med fokus på idrettsglede, mestring og samarbeid, samtidig som de lærer seg grunnleggende elementer fra idretten.

NAIF stiller med erfarne og kompetente instruktører fra Trenerpoolen. Instruktørene vil lede samlingen, og planlegge og gjennomføre både trenerkursene og hovedinnholdet i campen.
De vil bistå klubbtrenere med veiledning gjennom hele helgen, hvor formålet er at klubbens trenere får en «learning by doing»-opplevelse.

PRAKTISK INFORMASJON

Deltakende utøvere tar med seg matpakke, treningstøy og sko. Camp for utøverne vil holdes på søndagen. Husk å ta av smykker og ha oppsatt hår.
Trollcheer er et gratis arrangement for deltakerne. Utøverne får utdelt en Trollcheer gymbag ved campslutt.

Oppmøte søndag 18. september kl 11 utenfor Gystadmarka skole. 
Da har man god tid til å skifte og gjøre seg klar, samt få pratet og ledd litt med gode lagkammerater før vi setter igang med dagens program.