Timeplan

KONKURRANSEDANS

Dag: Torsdag
Klokkeslett: 20:30-21:00
Instruktør: Oda Døssland Strande
Assistent-Instruktør: Guro Døssland Strande
Lokasjon​: Gystamarka skole - Gymsal og Allrom

Påmelding

Freestyle/discojazz & slowdance

Konkurransedans er for de som har gått grunnkurs og ønsker å konkurrere. På dette kurset utvikler man seg mer innen freestyle/discojazz & slowdance. Her har vi stort fokus på utholdenhet, styrke, bevegelighet og teknikk. Trenerne motiverer og inspirerer hver enkelt utøver for å prestere på sitt beste. 

INSTRUKTØRENE

0D078F09-4204-43CD-8FA3-9F8BBD5E9DCD

Oda Døssland Strande

Oda Døssland Strande, 27 år, er hovedtreneren i dansegruppa, Pointe. 
Hun gikk idrettslinja på Rælingen vgs. Hun har trener 1 og 2 utdanning fra Norges Danseforbund og utdannet dommer, samt E-opplæring og kurs i tilrettelegging paraidrett gjennom NIF.  
Oda har en Bachelor i Fysisk aktivitet og ernæring fra Høyskolen Kristiania. 
Hun var konkurransedanser i 13 år og har danset på høyeste nivået (Elite) i freestyle og slow. Hun har gode resultater fra nasjonale og internasjonale konkurranser. Oda har vært trener i 10 år og vært trener på Pointe siden oppstart i 2016.
A7632C0D-3B5D-4DCF-88A8-BFFA669F48D5

Guro Døssland Strande

Guro Døssland Strande, 24 år, er trener i dansegruppa, Pointe. 
Hun studerte studiespesialisering med dans på Treider/Bårdar Danseinsitutt. Hun har trener 1 utdanning fra Norges Danseforbund, samt E-opplæring gjennom NIF.  
Guro var konkurransedanser i 15 åt og har danset på høyeste nivå (Elite) i freestyle og slow. Hun var med i den Nasjonale satsningsgruppen i Freestyle/discojazz og har trent på Olympiatoppen. Guro har gode resultater fra nasjonale og internasjonale konkurranser. 
Guro har vært trener på Pointe siden oppstart i 2016.