Timeplan

KONKURRANSETURN

Dag: Torsdag
Klokkeslett: 18:00-21:00
Instruktør: Sergejs Mohorin
Lokasjon​: Gystadmarka skole - Flerbrukshall

Påmelding

6-20 år

Konkurranseutøverne trener tre til fire dager i uken i (ca 2,5-3 timer pr. kveld) Treningsvilje og motivasjon skal være drivkraften.
Konkurransepartiene er lukket og man kan ikke selv melde seg på til disse.  Alle nye medlemmer må først delta på rekruttpartier for å sikre at man mestrer basis før man får komme inn på konkurransepartiene. Les mer om apparatturn kvinner
Turn kvinner består av fire apparater; hopp, skranke, bom og frittstående, og det konkurreres i mangekamp (alle fire apparater), lag og enkelt apparater.
Våre konkurranseutøvere deltar i lokale konkurranser og i kretsmesterskap.

INSTRUKTØREN

sergey

Sergejs Mohorin

Sergejs Mohorins er en erfaren turntrener
Sergejs har MA-grad i fysisk kultur. Dette gjør at Sergejs kan tilby profesjonell gymnastikktrening og andre typer trening for voksne og barn.
Sergejs har jobbet med idrett, herunder gymnastikk på skoler. Sergejs jobbet som trener i Gymnastics School of Olympic Reserves i Riga.
Han hadde trenerjobb i Danmark før han startet arbeidet i en annen turnklubb på Jessheim. De siste 7,5 årene har Sergejs trent konkurranse- og breddegrupper på forskjellige aldersnivåer , og oppnådd gode resultater.
Kunstnerisk gymnastikk er hans spesialitet, med sin profesjonalitet bidrar han til utviklingen av unge gymnaster.
Fun fact: Sergejs deltok i åpningsseremonien til sommer OL i Moskva i 1980.