image_2022-11-04_112547401

I klubben vår..

04.24.2022

...har vi en egen barneidrettsansvarlig

Mitt navn er David Rødsand, og jeg er relativt ny i rollen som barneidrettsansvarlig i vår fantastiske klubb. 
Jeg har selv tre døtre som alle er utøvere i UGT. To av dem går på cheerleading, mens minstejenta går på både dans og turn. 

Mitt hovedmål i rollen er at vi (foreldre, utøvere, trenere, ledere, styremedlemmer og alle andre) skal trekke i samme retning, så alle barn i klubben får en trygg og god opplevelse på en arena der de skal oppleve mestring, glede og sammhold. 
Det jeg ønsker meg mest av alt er at vi sammen klarer å skape et fellesskap som alle ønsker å bidra til og være stolt over å være en del av.

Jeg tror på åpen og ærlig kommunikasjon som trinn en, to og tre på veien mot best mulig idrett for barna våre.  Derfor blir jeg veldig glad for alle engasjerte foreldre som har ideer, kommentarer eller til og med bekymringer som kan gjøre UGT enda bedre. 
Vi må bare passe på hvilke kanaler vi gjør denne dialogen gjennom, så våre gode intensjoner ikke oppfattes feil.
Jeg er alltid tilgjengelig på mail (barneidrett@ullensakergymogturn.no) og kan også treffes på telefon men da helst med en SMS først for å sjekke om det passer med en prat (tlf: 95194087)

Rollen som barneidrettsansvarlig er av idrettsforbundet bestemt å skulle jobbe for punktene under. 
  • Sikre gode rutiner for å spre informasjon om idrettens barnerettigheter og bestemmelser om barneidrett i alle ledd i idrettslaget.
  • Oppfordre til at idretter og grupper samarbeider, koordinerer, videreutvikler et mangfoldig og variert aktivitetstilbud for barna i idrettslaget.
  • Arbeide for at alle barn blir inkludert i idretten, og at kostnaden for å drive idrett (som også inkluderer utstyr og reise, ikke bare treningsavgift) bør være lavest mulig.
Seksjonen på hjemmesiden om barneidrett er første ledd for å dele informasjon og det vil helt sikkert komme mer både her og i andre kanaler fremover. 
Vi jobber for at prisen for deltagelse i våre idretter ikke skal være unødvendig høy.  Vi budsjetterer for å kunne dekke nødvendige utgifter og kanalisere driftsoverskudd tilbake til grenene for å skape best mulig tilbud. 
Også er det en kjensgjerning at våre idretter ikke er av de rimeligste å delta i.

NYHETER

helaften

Gratis helaften for frivilligheten!

28.03.2024

Bli med vår samarbeidspartner, Odal Sparebank for å feire frivilligheten. GRATIS konsert og foredrag!
Gratis helaften for frivilligheten! 28-03-2024
Landslagsut%C3%B8vere

UGT produserer landslagsutøvere!

12.02.2024

5 av våre utøvere skal representere Norge under VERDENSMESTERSKAPET i april!
UGT produserer landslagsutøvere! 12-02-2024
IMG_8051

DANCER OF THE YEAR 2023

07.12.2023

VINNER I U/18 ÅR ELITE
DANCER OF THE YEAR 2023 07-12-2023