image_2022-11-04_112547401

I klubben vår..

04.24.2022

...har vi en egen barneidrettsansvarlig

Mitt navn er David Rødsand, og jeg er relativt ny i rollen som barneidrettsansvarlig i vår fantastiske klubb. 
Jeg har selv tre døtre som alle er utøvere i UGT. To av dem går på cheerleading, mens minstejenta går på både dans og turn. 

Mitt hovedmål i rollen er at vi (foreldre, utøvere, trenere, ledere, styremedlemmer og alle andre) skal trekke i samme retning, så alle barn i klubben får en trygg og god opplevelse på en arena der de skal oppleve mestring, glede og sammhold. 
Det jeg ønsker meg mest av alt er at vi sammen klarer å skape et fellesskap som alle ønsker å bidra til og være stolt over å være en del av.

Jeg tror på åpen og ærlig kommunikasjon som trinn en, to og tre på veien mot best mulig idrett for barna våre.  Derfor blir jeg veldig glad for alle engasjerte foreldre som har ideer, kommentarer eller til og med bekymringer som kan gjøre UGT enda bedre. 
Vi må bare passe på hvilke kanaler vi gjør denne dialogen gjennom, så våre gode intensjoner ikke oppfattes feil.
Jeg er alltid tilgjengelig på mail (barneidrett@ullensakergymogturn.no) og kan også treffes på telefon men da helst med en SMS først for å sjekke om det passer med en prat (tlf: 95194087)

Rollen som barneidrettsansvarlig er av idrettsforbundet bestemt å skulle jobbe for punktene under. 
  • Sikre gode rutiner for å spre informasjon om idrettens barnerettigheter og bestemmelser om barneidrett i alle ledd i idrettslaget.
  • Oppfordre til at idretter og grupper samarbeider, koordinerer, videreutvikler et mangfoldig og variert aktivitetstilbud for barna i idrettslaget.
  • Arbeide for at alle barn blir inkludert i idretten, og at kostnaden for å drive idrett (som også inkluderer utstyr og reise, ikke bare treningsavgift) bør være lavest mulig.
Seksjonen på hjemmesiden om barneidrett er første ledd for å dele informasjon og det vil helt sikkert komme mer både her og i andre kanaler fremover. 
Vi jobber for at prisen for deltagelse i våre idretter ikke skal være unødvendig høy.  Vi budsjetterer for å kunne dekke nødvendige utgifter og kanalisere driftsoverskudd tilbake til grenene for å skape best mulig tilbud. 
Også er det en kjensgjerning at våre idretter ikke er av de rimeligste å delta i.

NYHETER

EM-klare%20s%C3%B8lv-vinnere

Cheerleadere klare for EM

21.03.2023

UGT Miracle imponerer i norgesmesterskapet. Ved å vinne sølvmedaljen, kvalifiserer de samtidig til europamesterskapet.
Cheerleadere klare for EM 21-03-2023
C6925F9C-D9AE-4D6E-9F13-72A9682F911F

NY TRENER OG NYE DANSEKURS

15.01.2023

SANTINO MIRENNA FRA "SKAL VI DANSE"
NY TRENER OG NYE DANSEKURS 15-01-2023
Pointe%20JHD

Pointe Dance Team UGT viser seg frem

23.08.2022

Jessheimdagene ble en suksess
Pointe Dance Team UGT viser seg frem 23-08-2022